Online Szépségápolási Magazin

5 biztos tipp a szem alatti karikák eltüntetéséhez

A késő őszi és téli sötét reggelek és esték, az egész napos megfeszített munka vagy akár a hétvégi szórakozástól is mind-mind karikásak lehetnek a szemeink. Ha szemünk puffadt vagy karikás, érdemes az alábbi tippeket kipróbálnunk:

Így alapozzunk nyáron - 7 tipp, hogy ilyenkor is friss és tartós legyen a sminkünk

Természetes, hogy nyáron is a legjobb formánkat szeretnénk hozni, melybe nem tartozhat bele, hogy a sminkünk lefolyjon az arcunkon a melegben az utcán vagy bedunsztolva érezzük magunkat az alapozónk alatt.

Hogyan használjuk az arctonikot helyesen?

Szerencsére már nagyon messze vagyunk azoktól az évektől, amikor a tonizálás a szúrós illatú, csípős citrom sárga lötyikének a tini bőrünkre való felpamacsolását jelentette. Talán pont az ehhez hasonló rossz minőségű és elavult tonik féleségek hatására döntenek sokan úgy, hogy kihagyják a tonizálást az arcápolási rutinjukból. Pedig a tonik rengeteg átalakuláson esett át, és az egyik legsokoldalúbb napi szépségápolási szerünké vált.

Szemöldökceruza vagy szemöldökpúder: melyik a tökéletes választás számunkra?

A szépen megformázott szemöldök kialakítása egyáltalán nem ördöngösség, még ha elsőre annak is tűnik. A tökéletes szemöldök megalkotásához elengedhetetlen, hogy meg tudjuk választani, hogy mikor használunk szemöldökceruzát és mikor nyúlunk a szemöldökpúderünk után.

Hogyan készítsünk tökéletes munkahelyi sminket magunknak reggelente?

Néha kevés szín is elegendő ahhoz, hogy friss, szép és kifogástalan külsőnk legyen. Így van ez a munkahelyi sminkkel is. Ragaszkodjunk a naturális, visszafogott arcfestéshez, hogy a legelőnyösebb színben mutatkozhassunk a munkahelyünkön.

5 egyszerű tipp, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben tavasszal is

Ahogyan télen is megvan az évszaknak megfelelő szépségápolási rutinunk, úgy tavasszal is érdemes azt úgy kialakítanunk, hogy arcunk minél üdébbnek és frissebbnek tűnjön a tavaszi fáradtság ellenére is.

A leggyorsabb és legbiztosabb módszer, hogy azonnal kiszúrjuk a károsnak ítélt összetevőket

A webáruházak és a drogériák polcain fellelhető hihetetlen mennyiségű színes-illatos kozmetikum tömkelege sokszor inkább megnehezíti számunkra a termékválasztást, mint segítené. Mi alapján válogassunk?

Fesztivál smink: milyen sminket készítsünk magunknak fesztiválra?

A fesztiválos időszak a nyári időszámítás mérföldköve, ilyenkor folyamatosan a szabadban tartózkodunk, élvezzük a zenét, a fellépők műsorát vagy egyszerűen csak a barátok társaságát. Azonban a napi szépségápolási rutinunk igencsak felborul és meg is sínyli ezt az időszakot. Hogyan élvezzük ki a fesztivál minden pillanatát, úgy hogy közben csinosak és ápoltak is legyünk, de ne is kelljen sokat a sminkünkkel vacakolnunk?

Mi a bronzosító és hogyan válasszuk ki a számunkra a legmegfelelőbb árnyalatot és változatot?

A bronzosítóval azonnal élettel teli és napsütötte hatást érhetünk el, meleg és egészséges ragyogást ad a bőrnek. Hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb árnyalatot és változatot?

Mit lehet felvinni a repülőgépre a sminktermékek közül? És milyen kozmetikumokat érdemes csomagolni?

Mi elég sokat utazunk, így van gyakorlatunk abban, hogy mit érdemes egy-egy repülő útra csomagolni magunkkal vagy melyek azok a kozmetikumok, melyeket felvihetünk a gép utasterébe is. Összeállítottunk egy listát, azok számára, akik kevésbé gyakorlottak a repülési praktikákat illetően, és nem tudják, hogy mit vigyenek magukkal vagy mit lehet felvinniük a repülőgépre a sminktermékek közül.

A szempillaspirál használata avagy hogyan göndörítsük úgy a pilláinkat, mint a profik?

Mivel emelhetjük ki a legegyszerűbben és a leggyorsabban a tekintetünket úgy, hogy odavonzzuk mások pillantását? A szempillaspirál használatával nemcsak sötétebbnek, hanem hosszabbnak és dúsabbnak is tűnnek a szempilláink. Még akkor is érdemes szempillaspirált használnunk, ha nem viszünk fel mellette szemhéjpúdert, mert önmagában is kiemeli és kinyitja tekintetünket.

Könnyű sminktippek - instant megoldások

A sminkelés nagy előnye, hogy a kis tégelyeknek, palettáknak és tubusoknak a segítségével azonnali eredményt érhetünk el. Nincs szükségünk semmilyen tartós beavatkozásra, minden sminktippet a saját karakterünkre, ízlésünkre és színeinkre formálhatunk. Az eredmény garantált és azonnali.

Mi is az ásványi smink?

Az ásványi smink meghatározása nem is olyan egyszerű, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Ugyanis rengeteg kozmetikumba kevernek ásványi alapanyagokat, ugyanakkor ettől még nem hívhatjuk őket ásványi sminknek. Akkor mi is az ásványi smink?

Piros foltok az arcon? Hogyan sminkeljük a rosaceas bőrt?

Piros foltok az arcunkon? Hogyan küzdhetük ellene a mindennapokban? És hogyan sminkeljük a rosaceas bőrt?

15 ok, amiért szeretjük a szempillaspirált

Miért szeretjük a szempillaspirált? Íme 15 ok!

Tavaszi élénkítő sminktippek

A hosszú, hűvös tél során arcbőrünk sokat veszít természetes ragyogásából. Hogyan legyen friss és üde ismét az arcunk?

Most néhány érdekességet állítottunk nektek össze a szemhéjpúderek világából, és ahogyan azt már megszoktátok, jó néhány tippet is olvashattok a szemhéjpúderek használatával kapcsolatban:

A szemceruza az egyik legelterjedtebb szemkihúzó eszközünk. Méltán népszerű, hiszen nagyon könnyű vele dolgozni, azonban itt sem mindegy, hogy milyen ceruzát választunk és hogy hogyan használjuk.

Az arcpirosító a sminkünk királynője. Csodákat érhetünk el használatukkal minden nap, miközben mindössze pár percet vesz csak el a napi rutinunkból, hogy felvigyük az arccsontunkra.

Első látásra a pirosítás tűnik az egyik legnehezebb feladatnak a sminkelés során. Pedig ha egyszer ráérzünk a helyes színválasztásra és technikára, akkor onnantól nyert ügyünk van, el sem tudjuk rontani. Pont ebből adódik, hogy rengeteg kérdés merül fel a pirosítókkal és a pirosítással kapcsolatban, ti kérdeztetek - mi válaszoltunk...

A szájfény kivételesen ragyogóvá és nedves hatásúvá teszi az ajkainkat. Előnye, hogy minden életkorban frissé és üdévé teszi a megjelenésünket, legyen szó a húszas éveinkről vagy az ötven felettiről. Miben áll a titkuk?

Ha szoktál alapozót használni, akkor tudod, hogy milyen sokat dob a megjelenésünkön. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan választod ki a nap, mint nap használt alapozódat. Elég egy apró, de rossz döntés, hogy csúnyácska sminkben pompázzunk.

Éppen a strandon üldögélünk limonádét szürcsölve, és egy hosszú cikket olvasunk egy női magazinban arról, hogy hogyan pirosítsunk az arcformánknak megfelelően. De várjunk csak! Sokunk nem is tudja meghatározni, hogy milyen arcformája van. Ha te is ide tartozol, mindenképpen olvass tovább, mert segítünk neked meghatározni az arcformádat, így ezentúl minden szépségtippet alkatodnak megfelelően tudsz majd alkalmazni. Ígérem, nagyon könnyen fog menni.

Mikor válasszunk BB krémet és mikor vigyünk fel alapozót? Melyik mivel tud többet és miben más? Ezekre keressük most a választ!

Ki ne szeretne egy ütős kozmetikumot a polcára, amivel időt és pénzt spórol meg? Pont ezek miatt még mindig a kozmetikai piac egyik slágere a BB krém.  Egyetlen kis BB krém tubusban öt vagy hat különböző tégelynyi kozmetikum jótékony tulajdonságai egyesülnek, hiszen egyszerre: hidratál, előkészíti a bőrt az alapozáshoz, fényvédőt tartalmaz, védi a bőrt az öregedéstől, korrektorként vagy alapozóként használható.

Ha két dolgot kellene választanom, ami azonnal még nőiesebbé varázsolja a nők külsejét, habozás nélkül az arcpirosítóra és a rúzsra tenném le a voksomat. Sminkes munkám során rengeteg hölgy alakult már át a kezeim között, így tudom, hogy a helyesen megválasztott rúzs rengeteget számít. Nos, nézzük: rúzs... mit érdemes tudnunk róla?

Az ásványi alapozónál jobb barátot nem találunk a bőrünk számára. A természetes összetevőkön túl nem nyújt maszk hatást, bármilyen vastag rétegben is visszük fel. De mi is pontosan az ásványi alapozó, milyen előnyei vannak és hogyan válasszál márkát?

A füstös smink az egyik legismertebb és egyben az a sminkfajta, mely leginkább megosztja a hölgyeket.

A világon többezer gyártó termékei közül egyre többen elsősorban vagy éppen kizárólag a natúr kozmetikumokat részesítjük előnyben. Vajon miért lehet ez?

Ha bőrproblémákkal küzdesz, vagy ha enyhén száraz, valamint érzékeny a bőröd, akkor a hideg időjárás egészsen biztosan nem kedvez neked. Ha száraznak, durvának érzed az arcbőrödet, gyorsan olvasd el és kövesd is az alábbi tippeket, hogy ragyogó bőrrel büszkélkedhess télen is.

Ahogy a divatban, a sminkelésben is könnyen melléfoghatunk. Itt nem a számunkra előnytelen divatirányzatok jelentik a veszélyt, hanem a helytelen vagy nem szépen kidolgozott smink csapdájába eshetünk bele könnyen.

Webáruház készítés