Online Szépségápolási Magazin

5 egyszerű tipp, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben tavasszal is

5 egyszerű tipp, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben tavasszal is

Ahogyan télen is megvan az évszaknak megfelelő szépségápolási rutinunk, úgy tavasszal is érdemes azt úgy kialakítanunk, hogy arcunk minél üdébbnek és frissebbnek tűnjön a tavaszi fáradtság ellenére is.

1. Lazítsunk és radírozzunk! A ragyogó bőr az arcradírozásnál kezdődik. Ez az alfája és omegája mindennek. Azonban nem kell vagyonokat költenünk a különböző wellness központokban, otthon is hangulatosan kivitelezhetjük mindezt. Próbáljunk hétvégén egy-egy órát szánni arra, hogy feltöltődjünk és kényeztessük magunkat. Radírozzuk le az arcunkat, tegyünk fel egy mézes pakolást és közben lazítsunk egy csésze meleg teával, könyvvel, zenével vagy filmmel a kedvenc fotelunkban. Garantált a feltöltődés!

2. Viseljünk világos árnyalatokat! Itt a tavasz, így végre a sötétbarna, acél szürke és fekete ruháinkat a szekrény mélyére süllyeszthetjük. Ilyenkor a kozmetikumainkra is ráfér egy alapos szortírozás! Most tegyük félre a mélyebb árnyalatú, pl. sötét mályva rúzsunkat és merüljünk el a világos rózsaszín, barack vagy nude színekben.

3. A tavasz beköszöntével újra előkerülnek a friss és vidám barack vagy rózsaszín szájfények a sminkes táska mélyéről. Szépen pigmentált, vitaminos, ápoló, enyhén csillogó szájfényt válasszunk, amelytől nem érezzük ragacsosnak az ajkunkat. Így a tavaszi lágy szellő fuvallatokkal sem fog hajunk a szájfénybe ragadni.

Egyszerű tavaszi sminktippek

 

4. Színezzük újra a már meglévő szemfestékünket! Mi sem egyszerűbb ennél. A teljes szemhéjunkra vigyünk fel egy csöpp csillogó fehér szemhéjpúdert, majd színezzük át a szokásos szemfestékünkkel. Teljesen friss és új hatást érhetünk el így.

5. Hamvasítsunk! Bőrünket semmi sem változtatja azonnal olyan hamvasra, mint az arcpirosító. Tavasszal válasszunk lágy rózsaszínt vagy világos barack árnyalatot, a bőrtónusunknak megfelelően.

Készítette: E-makeup Kft., Budapest, 2018.

Webáruház készítés