Gyakori kérdések

Szállítási díjak és szállítási módok:

Rendelésed kiszállításához jelenleg a GLS csomagpontot illetve a GLS házhozszállítást, vagy a FOXPOST csomagautomatát illetve a FOXPOST csomagkiszállítást tudod igénybe venni, melyeknek a díja a következőképpen alakul:

20.000 Ft feletti vásárlás esetén: INGYENES SZÁLLÍTÁS

20.000 Ft alatti vásárlás esetén:

  • GLS csomagpontba szállítás: 990 Ft
  • GLS házhozszállítás: 1590 Ft
  • FOXPOST csomagautomatába szállítás: 990 Ft
  • FOXPOST házhozszállítás: 1590 Ft

Szállítási idők:

  • GLS vagy FOXPOST házhozszállítás: 1-2 munkanap
  • GLS vagy FOXPOST csomagautomatába szállítás: 1-3 munkanap

Fizetési lehetőségek:

  • Online bankkártyás fizetés: a megrendelés leadásakor átirányítunk az OTP SimplePay bankkártyaelfogadó felületére, ahol biztonságosan tudsz fizetni bankkártyával.
  • Fizetés átvételkor (utánvét): A GLS és a FOXPOST futárjainál készpénzzel vagy bankkártyával is tudsz fizetni, a kiválasztott csomagautomatánál bankkártyával tudod kiegyenlíteni a megrendelés összegét.
  • Banki átutalás: a megrendelés és a szállítási díj teljes összegét utald át a megadott bankszámlaszámra, és amint beérkezett az összeg, indítjuk a csomagodat. Adataink az utaláshoz:

       Kedvezményezett neve: E-makeup Kft.

       Bankszámlaszám: 10401024-50526677-82851017

  • Paypal: a Paypal rendszerén keresztül is tudsz fizetni.

 

E-makeup Pontgyűjtő Programjának részletei:

Csatlakozz Te is hozzánk!

Hogy vásárlásodat most még kellemesebb időtöltéssé tegyük, a nálunk történő vásárlásoddal pontokat is gyűjthetsz, melyeket beválthatsz a következő megrendelésednél:

  • minden elköltött 50 forint után 1 pontot kapsz!
  • 1 pont=1 forint!
  • 100%-ban levásárolható!

Kérdések és válaszok a pontgyűjtő programmal kapcsolatban:

Hogyan működik a pontgyűjtő program?

Ha nálunk vásárolsz, a vásárlásod értékében pontokat írunk jóvá. Minden nálunk elköltött 50 forint után 1 pontot kapsz, melyet a webáruházban válthatsz be. A beváltás úgy történik, hogy minden egyes 1 pont 1 forintot ér, amellyel csökkentheted a megrendelésed összegét. Tehát ha 800 pont van a pontgyűjtő számládon, akkor 800 forinttal csökkentheted a megrendelésed értékét. Már 1 ponttól beválthatod a pontokat forintra a megrendeléskor.

Kizárólag regisztrált vásárlók vehetik igénybe a pontgyűjtést?

Igen, a pontgyűjtés pontgyűjtő számlához kapcsolódik, csak regisztrált felhasználók számára érhető el. Plusz hírlevél feliratkozásnál automatikusan 50 pontot azonnal jóváírunk a számládon.

Korábban nem regisztráltam, ha most regisztrálok, akkor megkapom a pontjaimat utólag?

Igen, jelen megrendelésed pontjait azonnal automatikusan jóváírja a rendszer, ha most beregisztrálsz vásárlóként, így érdemes azonnal csatlakozni. Fontos, hogy ugyanazt a nevet és e-mail címet add meg a regisztráció során, hogy a webáruházunk be tudjon pontosan azonosítani. A jelen rendelésednél korábbi rendelések után járó pontokat sajnos utólag nem tudjuk jóváírni.

Honnan tudom, hogy hány pontom van?

Az aktuális pontegyenlegedet a honlapunk (www.e-makeup.hu) jobb felső részében található "Profil" menüpontban tudod nyomonkövetni, a “kedvezmények” fül alatt. A pontegyenleg belépést követően érhető el.

Mikor kapom meg a pontokat?

A megvásárolt termékek után járó pontokat akkor írjuk számodra jóvá, amikor a megrendelésed a „Megrendelés lezárva” státuszba kerül, tehát átvetted már a csomagodat.

Mikor évülnek el a pontjaim?

A megszerzett pontok 360 nap eltelte után járnak le, érdemes erre a határidőre figyelni!

Hogyan válthatom be a pontjaimat?

A megrendelés összeállítása után, a kifizetés oldalon a rendszer automatikusan megmutatja, hogy hány pont van a pontgyűjtő számládon az adott pillanatban és felajánlja a pontbeváltás lehetőségét.

Minimum hány pontot kell beváltanom?

Már 1 ponttól átválthatod a pontokat forintra a megrendeléskor.

A pontgyűjtő program további részleteiről az E-makeup honlapján a „Vásárlási tudnivalók” menüpontban olvashatsz.

Webáruház készítés