Online Szépségápolási Magazin

Hogyan érjük el a ragyogó téli arcpír hatását arcpirosítóval?

Az arcpirosító a sminkünk királynője. Csodákat érhetünk el használatukkal minden nap, miközben mindössze pár percet vesz csak el a napi rutinunkból, hogy felvigyük az arccsontunkra.

 

Arcpirosító télHa nem tudod, hogy hogyan érd el azt a természetes, ragyogó hatást, amit a magazinokban látsz, akkor olvasd tovább cikkünket és megtudod, hogy mit és hogyan vigyél fel úgy, hogy arcbőröd olyan egészségesen és természetesen ragyogjon, mint ahogyan egy hosszabb téli sétát követően szokott.

 

Hová vigyük fel az arcpirosítót?

Ahhoz, hogy a téli arcpír hatását keltsük, az arcpirosítót az arcunk almácskáira vigyük fel, és egy leheletnyit az orrcsúcsra. (Az arcunk azon részeire, amelyek természetesen is kipirulnak egy hideg téli séta során!)

Az almácskák alatt az arc azon húsos részét értjük, amely kiemelkedik, amikor mosolygunk. Az arcpirosítót ezekre a pontokra vigyük fel (mosolyoghatunk, ha ez segít) és mindig bizonyosodjunk meg róla, hogy megfelelően eldolgoztuk, hogy elkerüljük az éles, látható arcpirosító csíkokat. Ezzel a technikával érhetjük el a legtermészetesebb eredményt.

 

PirosítóMilyen színű arcpirosítót válasszunk?

A legtermészetesebb hatáshoz azonos vagy maximum egy árnyalattal sötétebb arcpirosítót válasszunk, mint ahogy természetesen kipirulunk. Ez enyhén hangsúlyozza az arcunk természetes színeit. A rózsaszínű arcpirosító árnyalatok a legjobbak ahhoz, hogy elérjük ezt a hatást.

 

Kapcsolódó cikk: Minden, amit tudni szeretnél a pirosítókról

 

Az arcpirosító tökéletes felviteléhez lekerekített sörtéjű arcpirosító ecsetet használjunk, mivel ez a típus lehetővé teszi a precíz sminkelést, így az arcpirosító csak oda kerül fel, ahová szeretnénk. Az ecset közepén megtapad az arcpirosító, míg a külső sörték gyengéden elsatírozzák a színt az arcunkon.

 

Melyik arcpirosító a legjobb választás a különböző bőrtónusokra?

Világos bőrtónusra a Lily Lolo Tickled Pink árnyalata a legjobb választás. Teljesen természetesen belesimul az arcbőrbe, nem okoz pattanásokat, jojoba és argán olajat tartalmaz, antibakteriális és antioxidáns hatással.

 

Közepes bőrtónusra a Lily Lolo Surfer Girl ásványi arcpirosítóját ajánlom. Matt, de ugyanakkor nagyon könnyű vele dolgozni, nagyon sokáig elegendő és nem kopik le a nap során.

 

Sötétebb bőrtónusra a Lily Lolo Sunset arcpirosítója lesz a nyerő választás. Ettől a sötét rózsaszín árnyalattól teljesen természetesen ragyogó és friss külsőnk lesz.

 

Arcpirosító télExtra tippek a tökéletes arcpirosításhoz:

  • Ügyeljünk arra, hogy az arcpirosítónk és a szájfényünk vagy rúzsunk azonos színcsaládból kerüljenek ki. Tehát rózsás arcpirosító mellé rózsaszín szájfényt válasszunk.
  • Ameddig biztosan nem dolgozunk az ecsettel, addig csak kis mennyiségben és nagyon halványan vigyük fel az arcpirosítót. Ha biztosabbak leszünk magunkban, akkor már rétegezhetjük, erősíthetjük, azonban vigyázzunk arra, hogy a természetes hatás mindig megmaradjon.
  • Pirosítás előtt érdemes alapoznunk, akár csak vékony rétegben is, hogy egységes és szép legyen a végeredmény.

 

Lily Lolo arcpirosító

Milyen a jó arcpirosító?

  • Legegyszerűbb és legkönnyebb a por vagy préselt állagú arcpirosítókkal dolgozni. Szépen és egyenletesen tudunk vele dolgozni. Elég belőlük egy keveset az ecsetre felvinni, és már pirosíthatunk is.
  • Az ásványi arcpirosító tökéletes illúzióját kelti az egészségesen ragyogó és természetesen kipirult arcnak. Az ásványi arcpirosító rendkívül természetes hatást kelt.
  • Sokszor napközben nincsen időnk a sminkünket igazgatni, így fontos, hogy az arcpirosító egész nap tartós legyen.
  • A jó arcpirosító összetevőinek köszönhetően nem okoz pattanásokat, kerüljük el azokat a változatokat, melyek bismuth oxikloridot, parabéneket és petrokemikáliákat tartalmaznak. Ezek az anyagok nem engedik szellőzni a bőrt, és még el is tömítik, ami egyenes úton vezet a nem kívánt pattanások kialakulásához.
  • Nem szárítja a bőrt. Ne feledjük, a por állagú ásványi alapozók sem szárítják a bőrt, ne ijedjünk meg az állaguktól.

 

Mire figyeljünk az arcpirosító ecset kiválasztásakor?

Ferde sörtéjű legyen, és ugyanakkor tömött szőrrel rendelkezzen, válasszunk minőségi darabot, amely sokáig társunk lesz.

 

Neked melyik a kedvenc arcpirosító árnyalatod?

 

Segítségre szorulsz arcpirosító szín választásában vagy a felvitelben? Segítek! Hívj itt: 06 30 677 7374, vagy írj ide: fulop.judit@e-makeup.hu

Ezek a témák is érdekelhetnek téged (kattinthatóak):

A tökéletes alapozás 5 lépésben

 

Készítette: Fülöp Judit sminkmester

E-makeup: beautiful cosmetics for beautiful women

Minden jog fenntartva! 2016, Budapest, E-makeup Kft.

Webáruház készítés