Online Szépségápolási Magazin

A sminkestáskánk titkos fegyvere: a szájfény

A szájfény kivételesen ragyogóvá és nedves hatásúvá teszi az ajkainkat. Előnye, hogy minden életkorban frissé és üdévé teszi a megjelenésünket, legyen szó a húszas éveinkről vagy az ötven felettiről. Miben áll a titkuk?

 

Mitől különlegesek a szájfények?

- Fantasztikus színekkel varázsolnak el bennünket: A szájfények közül mindenki megtalálhatja a kedvenc árnyalatát: választhatunk a világos barack árnyalattól kezdődően egészen a rubin árnyalatokig.

- Kiemelik ajkunkat: fénylő állagának köszönhetően a szájfény az ajkunkra vonzza a tekinteteket. Késő délutánra vagy estére választhatunk csillogó változatot is.

- Nem ragadós a textúrája: mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor legszívesebben megszabadulnánk az alig pár perce felvitt szájfénytől, mert nem csak a hajunk ragad bele, de mi magunk is kényelmetlenül érezzük magunkat az ajkunkra tapadó ragadós textúrától. Ha e mondat olvasásakor erősen bólogatunk magunkban, akkor garantált, hogy nem megfelelő minőségű szájfényt használunk, ugyanis egyáltalán nem kell, hogy a szájfény ragacsos érzettel párosuljon.

- Hidratáló, balzsamos, tápláló hatású: léteznek olyan szájfények is, melyek formulájuknak köszönhetően vitaminokat, ápoló olajokat vagy egyéb tápláló összetevőket tartalmaznak, így ápolják ajkunkat. A halványszínű szájfényeket akár éjszakára is felvihetjük, s amíg pihenünk, táplálják ajkunkat.

- Kellemes illatú, ízű: választhatunk gyümölcsös, vattacukor ízű vagy csokoládéra emlékeztető szájfényt is.

- Könnyen és gyorsan fel tudjuk vinni: a kupakban lévő applikátorral pár másodperc alatt kifesthetjük ajkunkat, még ecset sem szükséges hozzá.

- Minden korosztálynak ajánlott: hiszen azonnal frissé és élettel telivé varázsolja a megjelenésünket.

- Áthidalhatják az ajakrúzs és az szájfény közötti különbséget. Az enyhén csillogó változatok tökéletesen megfelelnek nappalra is.

- A szájfényeket használhatjuk ajakrúzs felett is, plusz intenzitást és mélységet adva az árnyalatoknak. Ugyanúgy felvihetjük őket szájceruza fölé is, így a matt szájkontúrunkat vizesen fénylővé tehetjük, miközben extra tartós lesz a sminkünk.

 

Hogyan viseljük a szájfényeket?

1. Szájfény önmagában: a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy felfrissítsük külsőnket. Ráadásul a szájfényt egyszerűen, tükör segítsége nélkül felvihetjük ajkunkra. A szájfények ragyogó textúrájától az ajkaink teltnek és vonzónak fognak tűnni, és minden alkalomra megfelelő viselet.

 

2. Szájfény szájceruza felett: ha a szájfényt szájceruza fölött használjuk, akkor egyesítjük a ceruza tartósságát és a szájfény ragyogását, és gyönyörűen színezett ajkaink lesznek, még akkor is, amikor a szájfény már kezd egy kicsit megfakulni. A szájceruza segítségével pedig biztosan nem futunk ki az ajkunk vonalából. Első lépésként rajzoljuk át a szájunkat a ceruzával, és színezzük ki. Bármilyen színt választhatunk, csak arra figyeljünk, hogy harmonikus összeállítást nyújtsanak majd együtt a szájfénnyel. Egy csöpp púderrel fixáljuk a ceruzát. Majd vigyük fel a szájfényt az ajkunkra, óvatosan, hogy a felvitt szájceruza réteget ne szedjük le.

 

3. Szájfény rúzs felett: az erős színű, csillogó kombinációkat inkább esti alkalmakra tartogassuk, azonban egy szép nude vagy halványrózsaszín rúzs fölött nagyon igézően néz ki a szájfény. Ha a szájfényt rúzs fölé visszük fel, akkor használjunk rúzs ecsetet, így nem lesz rúzsos a szájfényünk applikátora.

 

EXTRA SZÁJFÉNY TIPPÜNK: Válasszunk természetes szájfényt, azonban ezek közül is kerüljük azokat az összetevőket, melyek összehúzó hatásúak (pl. eukaliptusz vagy kámfor), mert dehidratálhatják az ajkunkat.

 

A krémes, tápláló formulájú természetes összetevőkből készült Lily Lolo szájfények 9 különböző árnyalattal bűvölnek el bennünket. Magasfényűek, de nem ragadósak, így szeles időben a hajunk nem fog rátapadni. A finom, csokoládé ízű Lily Lolo szájfény E-vitaminnal és organikus jojoba olajjal védi ajkainkat. 

 

Ha szeretnénk kicsit újítani a sminkünkben, akkor próbáljuk ki a szájfényeket, biztosan levesz minket a lábunkról!

 

 

Minden terméket beszerezhetsz az e-makeup webáruházában:

Szájfények »

Készítette: E-makeup Kft., Budapest, 2016.

Minden jog fenntartva! Lemásolni vagy közzétenni bármilyen formában csak az E-makeup Kft. előzetes engedélyével lehet!

Webáruház készítés