Online Szépségápolási Magazin

Top 5 sminktipp télre!

Ha bőrproblémákkal küzdesz, vagy ha enyhén száraz, valamint érzékeny a bőröd, akkor a hideg időjárás egészsen biztosan nem kedvez neked. Ha száraznak, durvának érzed az arcbőrödet, gyorsan olvasd el és kövesd is az alábbi tippeket, hogy ragyogó bőrrel büszkélkedhess télen is.

 

1. SMINKTIPP:

Fogyasszunk télen is sok vizet – a teljes fokozaton működő fűtés nagyon kiszárítja bőrünket. A víz biztosítja számunkra leghatékonyabban a teljes hidratáltságot. Ha méregteleníteni szeretnénk, csavarjunk lime citromot egy pohár vízbe – ezt a trükköt bevethetjük akkor is, ha fel szeretnénk gyorsítani egy kicsit az anyagcserénket. Ha ízesíteni szeretnénk italunkat, szeleteljünk pár karika uborkát az ívó vagy szénsavmentes ásványvízünkbe, kíváló frissítő.

 

2. SMINKTIPP:

Radírozzunk! Tartsuk kordában az elhalt hámsejteket heti egyszeri radírozással. Készítsünk otthon bőrradírt olivaolaj és cukor segítségével – tökéletes házilag előállítható alternatíva. A heti egyszeri bőrrardírozással bőrünk puhább lesz, ráadásul segíti a vérkeringést is, ragyogó bőrt hagyva maga után. Ha kristálycukrot túl durvának érzed, válaszd helyette az apróbb szemcséjű gyümölcs cukrot.

3. SMINKTIPP:

Invesztáljunk egy természetes és ápoló ajakfénybe! Az ajakfényt hordjuk magunknál: a táskánkban vagy a zsebünkben, így mindig segít megvédeni ajkunkat a hidegtől és a kiszáradástól. Figyeljünk arra, hogy ne olcsó, ragadós textúrájú verziót válasszunk!

 

4. SMINKTIPP:

Hidratáljunk naponta, különösen forró fürdő vagy zuhanyozás után, amelyek kivonják a bőrben található természetes olajakat. A hidratálással megőrizhetjük bőrünk puhaságát és rugalmasságát.

 

5. SMINKTIPP:

Használjunk befejező púdert, amely segít megvédeni bőrünket. Egy csipetnyi befejező púder minden nap, és biztosítjuk bőrünknek a jeges időjárás elleni plusz védelmet.

 

 

Neked melyik a kedvenc téli sminktiped?

 

Ezek a témák is érdekelhetnek téged (kattinthatóak):

A tökéletes alapozás 5 lépésben

Milyen arcformád van?

 

 

Készítette: Fülöp Judit sminkmester

E-makeup: beautiful cosmetics for beautiful women

Minden jog fenntartva! 2016, Budapest, E-makeup Kft.

Webáruház készítés