Online Szépségápolási Magazin

Könnyű sminktippek - instant megoldások

Könnyű sminktippek - instant megoldások

A sminkelés nagy előnye, hogy a kis tégelyeknek, palettáknak és tubusoknak a segítségével azonnali eredményt érhetünk el. Nincs szükségünk semmilyen tartós beavatkozásra, minden sminktippet a saját karakterünkre, ízlésünkre és színeinkre formálhatunk. Az eredmény garantált és azonnali.

 

1. Sminktipp: Varázsoljunk napsütötte arcot magunknak. Vigyünk fel egy csöpp bronzosítót az arccsontunkra, a halántékunkra, az állunkra és a hajtövünkhöz. Mintha csak az egész napot a strandon töltöttük volna!

2. Sminktipp: Legyen világos vagy sötét árnyalat, a szájfényeket pillanatok alatt fel tudjuk vinni az ajkunkra a bennük lévő szivacsos applikátor segítségével. Máris sokkal jobb színben fogunk feltűnni.

3. Sminktipp: A szemhéjpúdereket nem csak a szemhéjra, hanem az alsó szempillasorba is felvihetjük. Satírozzunk közép vagy sötétbarna árnyalatot a pillatőbe, ezzel nagyítjuk és természetesen kihangsúlyozzuk a szemünket.

4. Sminktipp: Keverjük össze a hidratálókrémünket egy csepp highlighterrel és vigyük fel az arccsontunkra, kulcscsontunkra és vállunkra.

5. Sminktipp: Töltsük ki a szemöldökünkben a hiányokat a szemöldökünkkel harmonizáló szemhéjpúderrel vagy szemöldökpúderrel.

6. Sminktipp: Ha úgy érezzük, hogy a rúzsunk nagyon gyorsan lekopik, a felvitel előtt a rúzs árnyalatával egyező szájceruzával fessük át az egész ajkunkat. Így sokkal tartósabb lesz a szájsminkünk.

7. Sminktipp: Ha úgy érezzük, hogy a nyári hőségben szabályosan lefolyik rólunk az alapozó, vigyünk fel az alapozást követően egy csöpp matt púdert, mely helyén tartja az alapozónkat egész nap, viszont nem szárítja a bőrt.

8. Sminktipp: Ha fáradtak vagyunk, és ez meg is látszik rajtunk, akkor a szem alatti lila karikákra sárga színű korrektort vigyük fel, ez remekül ellensúlyozza a lila karikákat. Majd alapozzuk le bőrünket.

9. Sminktipp: Ha a szempillaspirál sehogy sem fekszik a kezünkben jól, rossz szögben van, csöppet hajlítsuk meg a spirál fejét a számunkra kényelmes szögbe. Azonban vigyázzunk, nehogy eltörjük.

10. Sminktipp: A por állagú pirosítóból, szemhéjpúderből pillanatok alatt krémeset varázsolhatunk, ha összekeverjük hidratálókrémmel. Azonnal dolgozhatunk is vele.

11. Sminktipp: Ha úgy látjuk, hogy a szemhéjpúder ecset feje túlságosan nagy ahhoz, hogy a belső szemzugunkba festéket vigyünk fel, használjunk ecset helyett sminkapplikátort. Sokkal kisebb a feje, így kényelmesebben tudunk vele kis területen dolgozni.

12. Sminktipp: Alapozóból érdemes két árnyalatot is beszereznünk: egyet télre, egyet nyárra. Tavasszal és ősszel keverjük ki a két árnyalatból az aktuális bőrtónusunknak megfelelő alapozót.

13. Sminktipp: Ha éppen kifogytunk a pirosítóból, akkor ideiglenesen tudjuk pótolni barack, téglavörös vagy rózsaszín szemhéjpúderrel, akár matt, akár csillogó formában. Fordítva ez épp úgy igaz.

14. Sminktipp: Ha keskenyíteni szeretnénk az arcunkat, kontúrozzunk kontúr termékkel. Sötétbarna árnyékot vigyünk fel az arccsontunk alá, a halántékunkra, a homlokunkra és az állunkra is, amennyiben vékonyítani szeretnénk.

15. Sminktipp: A bőrünk azonnal ragyogni fog, ha az alapozó fölé selyemfényű púdert viszünk fel. Ne féljünk használni, a bőrünk nem fog csillogni, viszont frissen és egészségesen fog ragyogni.

Ne féljünk kipróbálni a fenti tippeket!

 

Készítette: E-makeup Kft., Budapest, 2018.

Minden jog fenntartva! Lemásolni vagy közzétenni bármilyen formában csak az E-makeup Kft. előzetes engedélyével lehet!

Webáruház készítés