Lily Lolo kezdő alapozó minta szett - közepes

Lily Lolo kezdő alapozó minta szett - közepes
Lily Lolo kezdő alapozó minta szett - közepes

Találd meg a tökéletes ásványi alapozó árnyalatot a minta szettel. A szett három alapozó mintát tartalmaz: Cookie, Warm Honey és Popcorn árnyalatok formájában. Szintén tartalmaz egy Baby kabuki ecsetet és egy befejező púder mintát.

7 190 Ft
Részletek
Vélemények
Részletek

A minta szett segítségével mindenki megtalálhatja a számára tökéletes alapozó árnyalatot.

 

Az alapozó természetes szépségűvé és ragyogóvá varázsolja a bőrt, könnyedén elfedi az esetleges bőrhibákat és a finom ráncokat.

Aktív antibakteriális összetevőkkel védi a bőrt, amely egyben egészséges, tiszta marad a természetes összetevőknek köszönhetően. Nem tömíti el a pórusokat. Olajmentes, minden bőrtípushoz ajánlott.

 

100%-ban a legkiválóbb természetes összetevőkből készül. Nem tartalmaz: bismuth oxikloridot, szintetikus színezékeket, szintetikus illatanyagokat, petrokemikáliákat vagy parabéneket. Az alapozóban lévő 15-ös fényvédő faktor segít megvédeni a bőrt a nap káros hatásaitól.

Árnyalatok a szettekben:

- világos szett: Blondie, Barely Buff, China Doll

- közép világos szett: Warm Peach, In The Buff, Candy Cane

- közepes szett: Cookie, Warm Honey, Popcorn

 

Hogyan használjuk az alapozó mintákat?

Mielőtt az alapozót elkezdenénk felvinni, győződjünk meg arról, hogy a bőrünk a hidratálókrémet tökéletesen felszívta, majd szórjunk egy kis alapozót a tégely tetejébe.

A kabuki ecsetet körkörösen mozgatva vegyünk fel az alapozóból kis mennyiséget az ecsetre, majd rázzuk le róla a felesleget. Kezdjük ott az alapozást, ahol a legnagyobb fedést szeretnénk elérni. Folytassuk az alapozó felvitelét vékony rétegekben, amíg a kívánt fedőhatást el nem érjük.

Nézzük meg természetes fénynél, hogy melyik alapozó árnyalat a megfelelő számunkra. Ezt követően vigyük fel a befejező púdert az ecsettel a bársonyos bőrfelszínhez.

 

Vélemények
Webáruház készítés