Lily Lolo szemhéjpúder paletta - Stellar

Lily Lolo szemhéjpúder paletta - Stellar

A Stellar nyolc lenyűgöző árnyalatot tartalmaz a "wow" hatásért. Paletta a csillogó nude árnyalattól a majdnem fekete színekig, a benne lévő árnyalatok egymással jól kombinálhatóak. Tökéletes a füstös és az elegáns, szofisztikált szemsminkekhez.

10 790 Ft
Részletek
Vélemények
Részletek

Lily Lolo Stellar szemhéjpúderpalettája nyolc gyönyörű, könnyen hordható, matt és csillogó árnyalatot tartalmaz. Könnyen készíthetünk a palettával nappali vagy alkalmi sminket eygaránt. Vékony, kompakt kivitelben, szivacsos applikátorral és tükörrel. Vegán kozmetikum!

 

A paletta az alábbi árnyalatokat tartalmazza:

Solar Flare, Cloud 9, Rose Down, First light, Nebula, Blissed out, Mercury, Purple Haze.

Mérete: 8 g

 

Használata:

A palettában lévő színeket szemhéjpúder ecsettel vigyük fel. Szépen satírozzuk össze a színeket az egyedi megjelenéshez. Az árnyalatokat folyékony szemkontúrként is használhatjuk, ha egy csepp vízzel elkeverjük a szemfestéket, majd tusecsettel felvisszük a szemhéjra.

Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2018.08.02 08:45
 - Bihari Krisztina
Nagyon jó kis paletta a nappali és a party sminkekhez. Nem tudtam dönteni, hogy ezt vagy a nude palettát válasszam, de örülök, hogy végül e mellett döntöttem, mert ebben csillogó szemhéjfestékek is vannak. Abszolúte megérte az árát!
Webáruház készítés