Új jelszó kérése
 

EM Magazin
2016.04.26 20:32

15 ok, amiért szeretjük a szempillaspirált

Miért szeretjük a szempillaspirált? Íme 15 ok!

 

Mindannyiunk sminkes táskájában ott lapul a szempillaspirál, mellyel pár perc alatt kihúzhatjuk pilláinkat, göndöríthetünk, pödörhetünk. A szempillaspirál szinte észrevétlenül lett a mindennapjaink hőse, ki megfáradhatatlanul teszi a dolgát. Lehet egyenes, görbe fejű, műanyag vagy rostokból álló. Méltán népszerű kozmetikum. Hogy miért szeretjük? Íme...

 

Szempillaspirál1. A szempillaspirál használata egyszerű és gyors. A napi rutinból csak pár percet vesz igénybe használatuk.

2. A szempillaspirált újra és újra felvihetjük pilláinkra. Minél több rétegben visszük fel a terméket, annál igézőbb szemeket kapunk végeredményként.

3. Mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb és legpraktikusabb fejű szempillaspirált. Van, aki a műanyag, van, aki a rostokból álló fejet szereti.

Szempillaspirál4. A szempillaspirál vízálló formulával is kapható, pl. sportolásnál, vagy ha esetleg előjött az allergiánk, amitől folyamatosan könnyezünk, de a spirálozásról nem akarunk lemondani.

5. Mindig kiváló útitárs, nagyszerű eredményeket lehet elérni vele, villámgyorsan, ráadásul csomagolásának, formájának köszönhetően kis helyen elfér.

6. A szempillaspirálok fejét egyszerűen újra hasznosíthatjuk: mossuk ki samponos vízben. Tökéletesen tudjuk vele a szemöldökünk szálacskáit formázni.

7. Dúsító és hosszabbító hatásának köszönhetően gyönyörűen kiemeli a szemünket, ami minden nő számára fontos. Ennek kellett volna az első oknak lennie, nem? :-)

8. Több árnyalatban is választhatunk magunknak szempillaspirált. A szénfekete mellett a hagyományos barna, vagy a színskála milliónyi árnyalatában választható.

9. Ez az egyik legelső sminktermék, amivel megismerkedünk fiatal korunkban.

10. Szempillaspirállal a világos szempillákból pillanatok alatt szénfeketét varázsolhatunk.

Kapcsolódó cikkünk: Szemhéjpúder kisokos

Szempillaspirál11. Praktikus kiszerelésének köszönhetően mindig nálunk lehet, így bármikor újra átfesthetjük a pilláinkat vele.

12. A szempillaspirál létezik állatkísérlet-mentes, természetes összetevőjű, vegán változatban is. Mi ezt szeretjük! Kattints IDE érte!

13. Nem tudunk hibázni, de ha mégis, akkor könnyű javítani a hibáinkat. Ha véletlenül foltot ejtettünk a bőrünkön a spirállal, várjuk meg, míg megszárad, majd fülpiszkálóval óvatosan távolítsuk el a foltot.

14. A mindennapi szempillaspirál használatnak nincsen semmilyen károsító hatása.

15. Könnyű lemosni: sima sminklemosóval pillanatok alatt eltávolíthatjuk a festéket a pilláinkról.

Ahány szempillaspirál, annyi szokás!

 

Ezek a témák is érdekelhetnek téged, kattints értük:

Tavaszi élénkítő sminktippek

Hogyan használd a szemceruzádat úgy, mint Picasso az ecsetét?

 

Készítette: Fülöp Judit sminkmester

E-makeup

Minden jog fenntartva! 2016, Budapest, E-makeup Kft.

Webáruház készítés