Lily Lolo

A Lily Lolo sminkmárkáról

 

Dióhéjban: „Őrület, hogy itt minden smink természetes. Az alapozók, a pirosítók és az ezer féle árnyalatban pompázó szemhéjpúder csodák biztosan elcsábítanak, nem lehet őket ott hagyni…”

 

Jó tudni: az angol Lily Lolo márka a tavalyi évben ünnepelte a 10 éves fennállását, tehát fiatal cégről van szó, azonban nagyon dinamikusan növekedik. Idén az év sminkmárka családjává választották. A Lily Lolo nem tesz mást, minthogy high-end minőségű termékeit teljesen természetes összetevőkből készíti.

 

Kinek való: a száraz, olajos és kombinált bőrtípusra egyaránt tökéletesen alkalmazhatóak, természetes, friss külsőt kölcsönözve a viselőjének. A Lily Lolo kozmetikumok parabénektől, szintetikus illatanyagoktól és színezékektől mentesek. A Lily Lolo termékei nem tömítik el a pórusokat, így érzékeny, irritált vagy akár pattanásos bőrre is megoldást nyújtanak.

 

A márkanév eredete: a Lily Lolo alapítója, Vikki Khan a két lánytestvére után nevezte el a céget: Lisa (Lily) és Lorraine (Lolo) nevek összeillesztésével. Mára egész Európában nagy népszerűségnek örvend a márka, természetesen Magyarországon is.

 

Miben más a Lily Lolo: a Lily Lolo folyamatosan újdonságokkal rukkol elő, csak tavaly legalább 5 új terméket vezettek be, pl. BB-krémek, préselt bronzosítók, stb. színesítik a palettát. Mindegyik Lily Lolo termék kiváló minőségű, egyaránt alkalmas otthoni vagy professzionális használatra, mindezt úgy, hogy vegyszereket nem tartalmaznak.

 

Miért érdemes természetes összetételű sminktermékeket választani: a Lily Lolo kozmetikumok nem tartalmaznak zsírkőt (TALC) vagy egyéb töltőanyagot, ami kiszárítja bőrünket és púderes hatásúvá teszi a sminkünket. Nem tesznek bismuth oxikloridot sem a sminkekbe, amiről tudjuk, hogy irritáló hatású. Sokunk egyébként is szívesebben választ természetes alapanyagokból készült kozmetikumokat.

 

Hogyan induljon el az, aki szívesen váltana: már apró lépésekben is érdemes elindulni a természetes út felé. Az egyik legnépszerűbb Lily Lolo sminktermék az alapozó, így azt mindenféle képpen érdemes kipróbálnunk. Előnye, hogy nem tömíti el a pórusokat, nem okoz pattanást, a bőr szépen szellőzik alatta, viselni pedig igazán felszabadító érzés, a bőrünk tökéletesnek tűnik, miközben nem látszik rajtunk, hogy ki vagyunk sminkelve. Próbáljuk ki, nem fogunk csalódni!

Hol szerezhetjük be: az E-makeup webáruházban. Az E-makeup a természetes összetételű kozmetikumokra szakosodott. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!