Lily Lolo - Baby Buki ecset

Raktárkészlet: VAN
Lily Lolo - Baby Buki ecset
Lily Lolo - Baby Buki ecset
Lily Lolo - Baby Buki ecset
Lily Lolo - Baby Buki ecset

 

A lekerekített fejű, mini ásványi alapozó ecsettel könnyedén elérhetjük a kívánt fedést, ideális a szem és az orr körüli finom területekhez.

 

 

  • Segítségével könnyen felvihetjük az alapozót az apró részekre is, mint például a szem vagy az orr környékére.
  • A legjobb minőségű, szuper puha szintetikus szálakból készült.
  • Tökéletes az ásványi alapozó felviteléhez, a puha sörték, a természetes szálakkal ellentétben, nem hullanak és a legegyenletesebb alapozófelvitelt biztosítják.
  • Kis méretéből adódóan tökéletes utazáshoz vagy hogy mindig a táskánkban legyen.
  • Teljes mérete: 5 cm, a sörték: 3 cm-esek.
  • Vegán termék!
  • Használata: A Baby Buki ecsetet körkörösen mozgatva jutassunk az alapozóból az ecsetre, majd rázzuk le róla a felesleget. Folytassuk, amíg a kivánt hatást el nem érjük.
  • Ecset tisztántartása: sose áztassuk az ecsetet vízben, mivel az a sörtéket összetartó ragasztóra káros lehet. Ehelyett a sörtéket lefelé tartva folyassunk rá meleg vizet, gyengéden samponozzuk be és öblítsük le ugyanazon a módon. Mindig hagyjuk a keféket természetesen megszáradni, lehetőleg az oldalukra fektetve, megakadályozva, hogy a víz a fém gyűrűbe, a sörték tövéhez folyjon.

 

 

4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 100 Ft
Részletek
Hasonló termékek
Vélemények
Szállítási határidő
Részletek

Összetétel: szintetikus szálak.

Hasonló termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2016.07.13 11:29
 - Bianka
Először is szeretném megköszönni annak, aki elnevezte a Baby Buki ecsetet, ezzel kellemes perceket szerezve! A kiszerelés kényelmesen apró, de ez nem akadályozza meg, hogy hatékony legyen.
2016.01.10 21:00
 - Kovács-Lagzi Irén
Nagy kedvencem! A mindennapokban kiválóan használható, mivel pici ezért felhasználó- és táskabarát. Nagyon könnyen és jól lehet vele dolgozni.
Szállítási határidő

A terméket budapesti raktárról szállítjuk! Szállítási határidő: 1-4 munkanap, a rendelés során kiválasztott szállítási módtól függően.

paypal simplepay_hu_v2